Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο παρατηρητής

Ο παρατηρητής

toby
By E.L
Είναι μερικοί άνθρωποι με τους οποίους έχεις την άνεση να μοιραστείς τα πάντα. Από τις πιο άβολες μέχρι τις πιο ελεύθερες στιγμές σας κι αυτό σε κάνει να τους εκτιμάς σαν φίλους, σαν sex partners, σαν προσωπικότητες.
Έτσι και με τον Andy είχαμε μοιραστεί πολλές παράδοξες αλλά και όμορφες στιγμές μέσα στα χρόνια, στιγμές που μας έχουν αφήσει πολλές έγκαυλες μνήμες και μία ελευθερία ανάμεσά μας, να βρισκόμαστε και να χανόμαστε όσο συχνά θέλουμε.
Το βράδυ που τον είχα επισκεφτεί στο νεοαποκτηθέν σπίτι του, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι μου, ήταν σαν τα περισσότερα βράδια που περνάγαμε μαζί. Με πολύ κρασί, εκ βαθέων συζητήσεις και εξομολογήσεις για τα στραβά αλλά και τα υπέροχα που είχαμε να μοιραστούμε.
001
Όταν χτύπησε το κουδούνι η τελευταία του κατάκτηση, η Τζένη, ένα καλόθυμο και ζουμερό κορίτσι, δεν ένιωσα καθόλου άβολα, το αντίθετο. Ήταν χαμογελαστή, χαρούμενη, με εκείνη την χαρά του να μοιράζεται τις κοινωνικές γνωριμίες ενός ανθρώπου με τον οποίο (δεν το παραδέχεται) αλλά είναι απολύτως ερωτευμένη.
Όταν προχώρησε το βράδυ και περάσαμε από το μικρό μπαλκονάκι στους καναπέδες του σπιτιού, ο Andy είχε χαλαρώσει και, ήξερα πολύ καλά πως όταν χαλαρώνει, θέλει χάδια. Γύρισε προς την Τζένη και έχωσε το χέρι του μέσα στο πλούσιο ντεκολτέ της χωρίς κανένα δισταγμό. Η Τζένη θορυβήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει το βογκητό της καθώς μάλαζε το τεράστιο στήθος της. Ο Andy με κοίταζε στα μάτια. Χαμογέλασα και άναψα τσιγάρο…
Δεν άργησε να ελευθερώσει το στήθος της και οι τεράστιες ρώγες της αποζητούσαν προσοχή και τρυφερότητα. Όταν άρχισε να τις ρουφά λαίμαργα, ήταν σαν να άνοιξε και το κλειδί για όλα τα υπόλοιπα καθώς ακούσια, η Τζένη άρχισε να ανοίγει τα γεμάτα πόδια της και να φανερώνει ένα απίστευτα ζουμερό μουνάκι που ήταν εκεί, έτοιμο να σπαταληθεί με οποιονδήποτε τρόπο έκρινε ο Andy.
a-delicate-touch
Όταν άνοιξε εντελώς τα πόδια της και ξεκίνησε να παίζει με το δάχτυλό της τα παχιά της χείλη, με κοίταξαν και οι δύο. Αποφάσισα να μην συμμετέχω… ήξερα πως δεν θα έμπαινα ανάμεσα σε μία ερωτευμένη γυναίκα και το αντικείμενο του πόθου της. «Γλύψε την» είπα στον Andy. Όταν χαμήλωσε μπροστά από τον καναπέ και τα ορθάνοιχτα πόδια της και άρχισε να γλύφει το κάθυγρο μουνί της, η Τζένη έκλεισε τα μάτια, έγειρε το κεφάλι πίσω και με τα δύο χέρια έτριβε τις ολόσκληρες ρώγες της εκστασιασμένη.
«Βάλε της δάχτυλο». Στην παραβίαση του κόλπου της ένα δυνατό βογκητό αντήχησε στο άδειο σαλόνι. Ο Andy έχωνε βαθιά τα δάχτυλά του που γνώριζα καλά πόσο εξασκημένα ήταν και γύρισε να με κοιτάξει… «Παίξε τα δάχτυλά σου μέσα της». Τα βογγητά δυνάμωσαν. Η ζουμερή σάρκα της Τζένη πάλλονταν από καύλα και στο μυαλό της δεν υπήρχε τίποτε άλλο πέρα από τα δάχτυλα του εραστή της και τα μάτια μίας άγνωστης.
«Γδύσου». O Andy κατεβάζει την φόρμα του και γλιστράει το πέος του πάνω στα αφράτα στήθη της Τζένη. Εκείνη ανοίγει τα μάτια διάπλατα και τον παίρνει λαίμαργα στο στόμα της. Με κοιτάζει και ξέρει –είμαι σίγουρη ότι ξέρει- ότι τους παρακολουθώ με την ίδια καύλα που θα ρουφούσα τις ρώγες της κι ας κάθομαι σταυροπόδι στον καναπέ απέναντί τους.
spirit
«Στήσου στα 4». Η τροφαντή Τζένη με το βλέμμα μαινάδας ανασηκώνεται και στήνεται στα τέσσερα, τουρλώνοντας ένα ζευγάρι από απολύτως fuckable οπίσθια. Ο Andy μπαίνει μέσα της αργά. Εκείνη κλείνει τα μάτια της και βογκά βιώνοντας την καύλα του να εκτίθεται ξεδιάντροπα σε ξένα μάτια. Όταν ο Andy γράπωσε τα μακριά μαλλιά της και άρχισε να την γαμά αργά αλλά με σίγουρες κινήσεις γύρισε ξανά να με κοιτάξει. Του έγνεψα και ξεκίνησε ένα φρενήρες γαμήσι.
Η Τζένη ξέφυγε όταν της έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στο τροφαντό της κωλομέρι. Τα ουρλιαχτά του οργασμού της πρέπει να ταξίδεψαν από τα ανοιχτά παράθυρα, σε όλη τη συνοικία του προαστίου. Ο Andy την ακολούθησε δευτερόλεπτα μετά, χύνοντας την πλάτη της μεγαλόπρεπα.
Έφυγα ώρα μετά, φιλώντας και τους δύο στο στόμα, με γλώσσα. Κανείς τους δεν κατάλαβε πως είχα τελειώσει βλέποντάς τους, χωρίς καν να με αγγίξω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου