Σάββατο 20 Απριλίου 2013

το σταυροδρόμι των ονείρων..

το σταυροδρόμι των ονείρων..





Όνειρα... περπατώντας για ακόμα μια φορά στους δρόμους της πόλης , παρατηρώντας τους ανθρώπους γύρω μου , έχω αυτή την συνήθεια.... αναρωτιέμαι ποιες να είναι οι σκέψεις τους,ποιες οι αγωνίες τους?ποια τα όνειρα τους?



Μήπως τα όνειρα είναι μια διέξοδος του μυαλού για να μην τρελαθούμε... μια άμυνα του οργανισμού μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε,να προχωράμε , μέχρι που? μέχρι πότε?

                                                           .....................                                        

Και εσύ ονειρεύεσαι μια ζωή παραμυθένια, μια ζωή μοναδική, εκεί που όλα θα είναι όπως τα φαντάζεσαι ,με την αγάπη σου ,τον ερωτά σου,και μετά τι? θα σταματήσεις να ονειρεύεσαι..δεν πιστεύω.. τότε τι όνειρα θα κάνεις..?

                                                          ......................

Μάλλον τελικά γι αυτό τα λένε όνειρα γιατί πάντα θα υπάρχουν πάντα θα ταξιδεύουν μαζί σου..και όσο ποιο πολλά όνειρα πραγματοποιήσεις τελικά τόσο ποιο πολλά θα κάνεις.......





                                                       ........................

Όσο για σένα τα ποιο πολλά σου όνειρα είναι γύρω από μια χαμένη αγάπη ..μια αγάπη που ονειρεύεσαι να μην είχε τελείωση ποτέ,  και ταξιδεύοντας στους μαγικούς και μοναδικά πλασμενους δρόμους τον ονείρων σου καταλήγεις στο σταυροδρόμι των ονείρων... εκεί που όλοι η δρόμοι καταλήγουν σε εκείνη.....



 Καλό βράδυ εύχομαι σε όλους με όνειρα πολύτιμα..










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου